De Museumwinkel

Een cadeau of aandenken?

Kom naar de Museumwinkel voor een mooi cadeau of neem een leuke herinnering mee naar huis. Van ansichtkaarten tot boeken, servies en sieraden. U kunt de winkel vrij bezoeken en heeft geen museumkaartje nodig.

In de museumshop kunt u terecht voor een ansichtkaart maar ook een origineel cadeau
In de museumshop kunt u terecht voor een ansichtkaart maar ook een origineel cadeau

Neem ook een kijkje in onze uitgebreide Museumwinkel aan het Canadaplein. De Museumwinkel is rijk gesorteerd en alles wat met het museum en Alkmaar te maken heeft is er te vinden. Er zijn hebbedingetjes verkrijgbaar, maar ook luxe- en designcadeaus. Boeken over kunst en geschiedenis maken de winkel een bezoek waard. Bij de tentoonstellingen zijn vaak prachtige catalogi beschikbaar.

Openingstijden Museumwinkel
Geopend van dinsdag t/m zondag van 11.00 tot 17.00 uur.

De Museumwinkel aan het Canadaplein in Alkmaar

Adres & route

Museumwinkel Stedelijk Museum Alkmaar
Canadaplein 1
1811 KE Alkmaar
Tel: 072 - 5489789

Wist u dat

U geen entreekaartje voor het museum hoeft te hebben om de winkel te bezoeken?
Kom ook even binnen en bekijk het assortiment!

De Museumwinkel

Hart voor de zaak

Wist u dat wij in de museumwinkel werken met vrijwilligers? Deze enthousiaste medewerkers staan hier één of meerdere dagdelen per week.

 

Stedelijk Museum Alkmaar is het geheugen van de stad Alkmaar en een vertrekpunt voor iedereen die de geschiedenis en kunst van Alkmaar en omgeving wil beleven en ontdekken.

Samen naar het museum

Het museum is een fijne plek om samen te genieten van kunst, cultuur en historie. We helpen u graag om iemand uit te nodigen. Deel deze pagina via social media of kopieer de link om bijv. te delen via e-mail.