anders kijken VO
Visible Thinking rondleiding

Wanneer zie je meer? Als je van dichtbij kijkt of van veraf? Wat zie je allemaal als je zelf in het schilderij zou staan? En wat zou je ruiken?

Niveau Klas 1t/m 6 vmbo, havo en vwo
Duur 60 minuten
Groepsgrootte maximaal 30 leerlingen
Kosten 90 euro
Kerndoelen 54, 55, 56

Tijdens een interactieve rondleiding, gebaseerd op de methode Visible Thinking, worden leerlingen middels prikkelende doordenkvragen en creatieve kijk-, doe- en tekenopdrachten uitgedaagd om beter naar kunst te kijken en daar zelf betekenis aan te geven. Zo maken leerlingen op een toegankelijke en inspirerende manier kennis met kunstbeschouwing. Ze oefenen 21e eeuwse vaardigheden als samenwerken, communicerenen en creatief denken. Maar ook kritisch en vanuit verschillende perspectieven naar kunst en de wereld om ons heen kijken. Uiteraard aangepast aan de leeftijd van de kinderen en, indien gewenst, op maat (zie hieronder). Zeer geschikt voor tijdens de introductieweek of ter introductie van een thema op school.

Meer informatie of reserveren?

Vul het reserveringsformulier onderaan deze pagina. Het is ook mogelijk om via de website van bureau CultuurPrimair een reservering te maken.


Reserveren: Visible Thinking rondleiding

Leerlingen jonger dan 6 jaar: 1 begeleider op 5 leerlingen,
boven de 6 jaar: 1 begeleider op 10 leerlingen


Betaalwijze:

   Kassa/pin
   Factuur
   Cultuurkaart