ontvangst of exclusieve openstelling

Wilt u uw zakelijke contacten ontvangen in een exclusieve en sfeervolle omgeving? Stedelijk Museum Alkmaar is een mooie locatie voor ontvangsten, diners en presentaties. U kunt uw gasten ook een exclusief bezoek aan de tentoonstelling of de museumzalen bieden. Het moderne cultuurgebouw waar het museum in gehuisvest is vormt met zijn hedendaagse architectuur een uniek decor voor ieder ontvangst. Eenmaal binnen wordt u verrast door de sfeervolle museumzalen met vele historische objecten en schitterende schilderijen. Naast de vaste collectiepresentaties wordt er ca. twee keer per jaar een tijdelijke tentoonstelling georganiseerd -die eveneens een bijzondere ambiance geeft aan uw bijeenkomst.

Wat is er mogelijk?

Tijdens reguliere openingstijdenOp de begane grond bevindt zich ons auditorium. U kunt (tijdens openingstijden) gebruik maken van het auditorium voor een presentatie, vergadering, verjaardag of lezing. In het auditorium is een projectiescherm standaard aanwezig. Er is ruimte voor maximaal 50 personen.

Buiten reguliere openingstijdenStedelijk Museum Alkmaar is buiten reguliere openingstijden beschikbaar voor uw ontvangsten, diners of recepties. U kunt naast de foyer aanvullend het hele museum of de lopende tentoonstelling voor een exclusieve bezichtiging huren. Daarnaast kunt u ook voor uw gezelschap een rondleiding boeken.

Tarieven op aanvraag

Onze klanten zijn onder meer: Van Lanschot Bankiers, Rabobank Alkmaar e.o., Actus Notarissen, Huisvuil Centrale Alkmaar, 8-october Vereeniging “Alkmaar Ontzet”, ABN-AMRO, Orde van Advocaten, College van Burgemeester en Wethouders van Alkmaar, Noord Hollands Dagblad, Plein C.

Meer informatie?
Wij staan u graag te woord om samen te bekijken wat er mogelijk is. U kunt daarvoor contact opnemen met Cindy Beets via de mail: reserveren@museumalkmaar.nl