ontvangst, diner of exclusieve openstelling

Wilt u uw zakelijke contacten ontvangen in een exclusieve en sfeervolle omgeving? Stedelijk Museum Alkmaar is een mooie locatie voor ontvangsten, diners en presentaties. U kunt uw gasten ook een exclusief bezoek aan de tentoonstelling of de museumzalen bieden. Het moderne cultuurgebouw waar het museum in gehuisvest is vormt met zijn hedendaagse architectuur een uniek decor voor ieder ontvangst. Eenmaal binnen wordt u verrast door de sfeervolle museumzalen met vele historische objecten en schitterende schilderijen. Naast de vaste collectiepresentaties wordt er ca. twee keer per jaar een tijdelijke tentoonstelling georganiseerd -die eveneens een bijzondere ambiance geeft aan uw bijeenkomst.

Wat is er mogelijk?

Tijdens reguliere openingstijden
Op de 1e etage bevindt zich ons Museumatelier. Hier ontvangen wij schoolklassen, maar er vinden ook workshops en presentaties plaats. U kunt (tijdens openingstijden) gebruik maken van het Museumatelier voor een presentatie, vergadering of lezing. In het atelier zijn een beamer en projectiescherm aanwezig. In theateropstelling is er ruimte voor maximaal 50 personen. Voor presentaties of vergaderingen e.d. (met tafels en stoelen) maximaal 20 personen.

Buiten reguliere openingstijden
Stedelijk Museum Alkmaar is buiten reguliere openingstijden beschikbaar voor uw ontvangsten, diners of recepties. U kunt naast de foyer aanvullend het hele museum of de lopende tentoonstelling voor een exclusieve bezichtiging huren. Daarnaast kunt ook voor uw gezelschap een rondleiding boeken.

Tarieven op aanvraag.

Onze klanten zijn onder meer: Van Lanschot Bankiers, Rabobank Alkmaar e.o., Actus Notarissen, Huisvuil Centrale Alkmaar, 8-october Vereeniging “Alkmaar Ontzet”, ABN-AMRO, Orde van Advocaten, College van Burgemeester en Wethouders van Alkmaar, Noord Hollands Dagblad, Vereniging van Schutters van het museum.

Meer informatie?
Wij staan u graag te woord om samen te bekijken wat er mogelijk is. U kunt daarvoor contact opnemen via de mail: reserveren@museumalkmaar.nl