Tickets kopen

Koop uw tickets direct via onze website. Kies het aantal tickets, de datum van uw bezoek en het tijdslot en dan bent u er helemaal klaar voor. Tot snel!

Koop direct uw ticket(s)

Dit is hoe het werkt

Hoe bestel ik een ticket?

U koopt heel eenvoudig en snel uw ticket online.

  1. Kies een datum.
  2. Kies een tijdslot.
  3. Kies het soort en het aantal tickets dat u wilt.
  4. Bepaal of u wilt doneren en kies een bedrag.
  5. Geef uw gegevens op.
  6. Check of alles klopt in het overzichtscherm.
  7. Doe de betaling (indien van toepassing).
  8. U ontvangt een e-mail met uw tickets (let op: dit kan een paar minuten duren).

Kan ik ook tickets in het museum kopen in plaats van online?

Natuurlijk kunt u een ticket in het museum kopen. We kunnen dan alleen niet garanderen dat er nog tickets zijn. Het aantal plekken is beperkt en online kunt u het best zien of er nog plekken beschikbaar zijn op het door u gewenste tijdstip.

Ik bel liever. Kan ik mijn tickets ook telefonisch bestellen?

Nee, u kunt geen tickets via de telefoon bestellen. U kunt tickets alleen online of in het museum kopen.

Maar als het niet lukt om tickets online te bestellen?

Probeer het dan later nog eens. Of probeer het vanaf een ander apparaat (laptop, mobiel of tablet). Mocht het dan nog steeds niet lukken, dan kunt u de tickets in het museum kopen. Dan heeft u echter geen garantie dat er nog tickets zijn. 

Kan ik mijn tickets na aankoop nog omruilen of restitueren

Nee, dat kan helaas niet.

Hoe werkt de combivoucher met de Nollen in Den Helder?

U koopt op deze website een combivoucher. Daarmee kunt u de tentoonstelling Rudi van de Wint - Reis naar het oneindige in Stedelijk Museum Alkmaar bezoeken en aan de rondleiding in De Nollen Den Helder deelnemen. Bij aankoop op deze website kiest u een tijdslot voor uw bezoek aan Stedelijk Museum Alkmaar.

Op de website van Project De Nollen boekt u een ticket en kiest u een datum en tijdslot voor de rondleiding aldaar. Bij het boeken van uw ticket geeft u op dat u reeds een combivoucher heeft aangeschaft.

Ik kom alleen voor jullie vaste collectie.

Fijn! Onze vaste collectie en tijdelijke tentoonstellingen zijn allebij met hetzelfde ticket te bezichtigen. Als u eenmaal een ticket heeft gekocht, kunt u bekijken of niet bekijken wat u wilt. :)

Wat doen jullie met mijn persoonsgegevens?

Bij de aankoop van een ticket vragen we om uw e-mailadres. Dat adres gebruiken we om de tickets naartoe te sturen. U kunt er dan ook voor kiezen om onze maandelijkse nieuwsbrief te ontvangen. Daar kunt u zich op elk gewenst moment voor uitschrijven. Buiten de nieuwsbrief sturen wij af en toe ook andere mailingen over uiteenlopende museumzaken.

Hoe lang mag ik in het museum blijven?

Het tijdslot dat u bij de aankoop van uw ticket kiest is de tijd waarin u bij het museum arriveert. Vervolgens mag u zo lang blijven als u wilt. We sluiten om 17:00 uur.

Ik kom met een hele groep. Kan ik daar ook tickets voor kopen?

U kunt maximaal 10 tickets tegelijk kopen. Voor groepen groter dan 10 personen, kunt u beter even bellen met ons: 072 548 9789. U kunt ook een e-mail sturen naar info@museumalkmaar.nl.