Voor jullie voeten
rondleiding

Maak door middel van een rondleiding kennis met het oeuvre van kunstenaar herman de vries (1931). Boek de rondleiding via het formulier onderaan de pagina.

herman de vries (1931, Alkmaar)
Van 1 juni t/m 1 september is werk te zien van beeldend kunstenaar herman de vries. Het is de eerste keer dat het oeuvre van de vries wordt getoond in de regio van zijn herkomst. Naast een nieuw werk met 21 aarduitwrijvingen (participatieproject met basisschoolklassen), maakte de vries nog twee nieuwe installaties geïnspireerd op zijn geboortestreek. Deze nieuwe kunstwerken worden gecompleteerd met bruiklenen uit Nederlandse collecties, waarin de natuur een centrale rol speelt. Bij de tentoonstelling verschijnt een publicatie, verkrijgbaar in de museumwinkel.

  • Prijs per groep: € 70 + entree museum
  • Maximaal aantal deelnemers: 15 per groep
  • Duur: 1 uur

Deze rondleiding boeken?
Via het boekingsformulier hieronder kunt u op een gemakkelijke manier uw rondleiding/arrangement bij ons aanvragen (liefst minimaal twee weken van te voren). Wij nemen daarna z.s.m. contact met u op om uw bezoek en wensen te bespreken. Let op, deze aanvraag betreft een optie op een bepaalde datum/tijdstip.

Meer over deze tentoonstelling kunt u hier lezen.

Aanvragen