Rondleidingen & arrangementen

Op aanvraag

Rondleidingen & arrangementen

Heeft u er wel eens over nagedacht om uw museumbezoek te verrijken met een rondleiding? Vaak maakt dat uw bezoek nóg leuker. Er worden anekdotes verteld, u krijgt dingen te horen die op de tekstborden niet te lezen zijn en u kunt vragen stellen aan de museumgids.

Rondleidingen & Arrangementen
Wilt u een uitstapje met uw vereniging, vriendengroep of familie? Of zoekt u verdieping en de verhalen achter unieke museumstukken? Een ervaren gids laat u op een boeiende manier kennis maken met de collectie. U kunt kiezen uit verschillende rondleidingen: door de vaste opstelling of een tijdelijke tentoonstelling. Via het boekingsformulier kunt u op een gemakkelijke manier uw rondleiding bij ons aanvragen. Wilt u starten met koffie en iets lekkers, dan kunt u dat ook aangeven. Wij nemen daarna z.s.m. contact met u op om uw bezoek en wensen te bespreken.

 

Samen naar het museum

Het museum is een fijne plek om samen te genieten van kunst, cultuur en historie. We helpen u graag om iemand uit te nodigen. Deel deze pagina via social media of kopieer de link om bijv. te delen via e-mail.