Rondleidingen & arrangementen

Op aanvraag

Samen kunst kijken

Heeft u er wel eens over nagedacht om uw museumbezoek te verrijken met een rondleiding? Vaak maakt dat uw bezoek nóg leuker. Er worden anekdotes verteld, u krijgt dingen te horen die op de tekstborden niet te lezen zijn en u kunt vragen stellen aan de museumgids.

Bij de tentoonstelling over schilder Van der Heck (in 2015) gaf conservator Christi Klinkert een speciale familierondleiding door de tentoonstelling
Bij de tentoonstelling over schilder Van der Heck (in 2015) gaf conservator Christi Klinkert een speciale familierondleiding door de tentoonstelling

Rondleidingen
Wilt u een uitstapje met uw vereniging, vriendengroep of familie? Of zoekt u verdieping en de verhalen achter unieke museumstukken? Een ervaren gids laat u op een boeiende manier kennis maken met de collectie. U kunt kiezen uit verschillende rondleidingen: door de vaste opstellingen of een tijdelijke tentoonstelling. Via het boekingsformulier kunt u op een gemakkelijke manier uw rondleiding bij ons aanvragen. Wij nemen daarna z.s.m. contact met u op om uw bezoek en wensen te bespreken.

Arrangementen
Het museum biedt vrijwel doorlopend arrangementen aan. Vaak zijn deze gekoppeld aan onze tijdelijke tentoonstellingen. Boek bijvoorbeeld een rondleiding door het museum en sluit af met koffie en iets lekkers in het Museumcafé.

Samen naar het museum

Het museum is een fijne plek om samen te genieten van kunst, cultuur en historie. We helpen u graag om iemand uit te nodigen. Deel deze pagina via social media of kopieer de link om bijv. te delen via e-mail.