Koffie met 'soet'

In ons Museumcafé kunt u de komende tijd genieten van een fairtrade kop koffie of thee met een heerlijk stuk taart of klein 'soet'. Voor de lunch hebben een tosti of lekker soep. Met mooi weer kunt u op het terras vertoeven, uitkijkend op de grote Sint-Laurenskerk en het plein. In het museumcafé en het terras staan de tafeltjes ver genoeg uit elkaar om aan het 1,5-meter protocol te kunnen voldoen.


Pak een terrasje met de ANWB
Tweede kopje koffie/thee gratis!

Bent u deze zomer in de buurt tijdens uw fiets- of wandeltocht? Wees welkom op ons museumterras. Bestelt u een koffie of thee met iets lekkers erbij dan krijgt u het tweede kopje koffie of thee gratis! U hoeft alleen uw ANWB-lidmaatschapspas te laten zien (dat kan ook via een ANWB-app).


Let op: in verband met de 1,5 meter regel zal ons (kleine) terras snel vol zijn. U registreert zich via de museumbalie waarna u binnen in het café bestelt en afrekent. Maximaal twee personen per pas. De actie loopt van juni t/m augustus 2020.


Koffie met gebak
Vanaf 11 uur 's ochtends is ons museumcafé geopend en kunt u bij ons terecht voor een lekkere koffie, espresso of cappuccino. De taart - dat wij het ‘soet’ noemen - smaakt net zoals oma het vroeger bakte: puur, lekker, eerlijk en bereid met biologische ingrediënten. Naast koffie en fris, kunt u ook een goed glas wijn of een Alkmaars bier drinken.

Lunch
Voor wie al eerder bij ons in het café is geweest, weet dat wij op de collectie geïnspireerde lunchgerechten maken. De komende tijd zal dat niet gaan en hebben wij voor de lunch een lekkere tosti of kom soep voor u. Kijk op het krijtbord wat de soep van de dag is!

Afrekenen
In verband met het veiligheids- en hygiëneprotocol vragen wij u om vooraf uw bestelling af te rekenen. Houd u er rekening mee dat u alleen per pin kunt betalen.

Foto: Roel Backaert

openingstijden museumcafé
Dinsdag t/m zondag van 11.00 tot 17.00 uur