Koffie met 'soet'

In ons Museumcafé kunt u de komende tijd genieten van een fairtrade kop koffie of thee met een heerlijk stuk taart of klein 'soet'. Voor de lunch hebben een tosti of lekker soep. Met mooi weer kunt u op het terras vertoeven, uitkijkend op de grote Sint-Laurenskerk en het plein. In het museumcafé en het terras staan de tafeltjes ver genoeg uit elkaar om aan het 1,5-meter protocol te kunnen voldoen.

Koffie met gebak
Vanaf 11 uur 's ochtends is ons museumcafé geopend en kunt u bij ons terecht voor een lekkere koffie, espresso of cappuccino. De taart - dat wij het ‘soet’ noemen - smaakt net zoals oma het vroeger bakte: puur, lekker, eerlijk en bereid met biologische ingrediënten. Naast koffie en fris, kunt u ook een goed glas wijn of een Alkmaars bier drinken.

Lunch
Voor wie al eerder bij ons in het café is geweest, weet dat wij op de collectie geïnspireerde lunchgerechten maken. De komende tijd zal dat niet gaan en hebben wij voor de lunch een lekkere tosti of kom soep voor u. Kijk op het krijtbord wat de soep van de dag is!

Afrekenen
In verband met het veiligheids- en hygiëneprotocol vragen wij u om vooraf uw bestelling af te rekenen. Houd u er rekening mee dat u alleen per pin kunt betalen.

Foto: Roel Backaert

openingstijden museumcafé
Dinsdag t/m zondag van 11.00 tot 17.00 uur