Koffie met 'soet'

In ons Museumcafé kunt u genieten van een fairtrade kop koffie of thee met een heerlijk stuk taart of klein 'soet'.
Voor de lunch serveren we een tosti, een broodje van de dag of lekkere kom maaltijdsoep voor u. Met mooi weer kunt u op het terras vertoeven, uitkijkend op de grote Sint-Laurenskerk en het plein. In het museumcafé en op het terras staan de tafeltjes ver genoeg uit elkaar om aan het 1,5-meter protocol te kunnen voldoen.

Koffie met gebak
Vanaf 11 uur 's ochtends is ons museumcafé geopend en kunt u bij ons terecht voor een lekkere koffie, espresso of cappuccino. De taart - dat wij het ‘soet’ noemen - smaakt net zoals oma het vroeger bakte: puur, lekker, eerlijk en bereid met biologische ingrediënten. Naast koffie en fris, kunt u ook een goed glas wijn of een Alkmaars bier drinken.

Lunch
Voor wie al eerder bij ons in het café is geweest, weet dat wij op de collectie geïnspireerde lunchgerechten maken. De komende tijd is de kaart wat iets aangepast en hebben wij voor de lunch bijvoorbeeld een lekkere tosti, broodje van de dag, een kom maaltijdsoep of salade voor u. Kijk op het krijtbord wat de soep van de dag is of bekijk onze kleine menukaart eten & drinken.

Afrekenen
In verband met het veiligheids- en hygiëneprotocol vragen wij u om vooraf uw bestelling af te rekenen. Houd u er rekening mee dat u alleen per pin kunt betalen.

Openingstijden museumcafé
Dinsdag t/m zondag van 11 tot 17 uur.