Art & More

16 en 30 september 2018

Exclusieve meeting met kunstenaar

Op zondag 16 en 30 september kunnen Museumkaarthouders een exclusieve meeting bijwonen in Stedelijk Museum Alkmaar. De meeting is met één van de getalenteerde kunstenaars die onlangs zijn genomineerd voor de Victoriefonds Cultuurprijs 2018: Martijn Engelbregt en Catinka Kersten.

Geef te denken / Martijn Engelbregt, 2012
Geef te denken / Martijn Engelbregt, 2012

VICTORIEFONDS CULTUURPRIJS
De Victoriefonds Cultuurprijs wordt iedere twee jaar uitgereikt aan een kunstenaar of een groep van kunstenaars die zich in bijzondere mate heeft onderscheiden in zijn of haar discipline. Met de cultuurprijzen wordt de schijnwerper gezet op de rijke kunst- en cultuursector in de regio Alkmaar. In 2018 worden vijf prijzen uitgereikt; in de categorieën Visuele Kunsten, Letteren, Podiumkunsten en Jong Talent. Maar ook een Publieksprijs. Gerben Hermanus, Catinka Kersten en Martijn Engelbregt zijn genomineerd in de categorie 'Visuele Kunsten'.

Martijn Engelbregt (1972)
Is grondlegger en eerste man van onder meer Circus Engelbregt, een verbindende ontregelorganisatie. Martijn is bij uitstek een conceptueel denker, schuurt aan tegen de 'vastgeroeste wegen van onze hokjesmaatschappij'.

Catinka Kersten (1988)
Maakt beelden, bouwt installaties en doet performances. Studeerde af met de poetische beeldengroep Hazen, uit katoen genaaide beesten, verhard met gips. Taal speelt een bijzondere rol in haar titels.

ART & MORE AANBIEDING
Museumkaarthouders kunnen zich via het formulier hieronder inschrijven voor de exclusieve meeting met de kunstenaar. Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar dus reageer snel.  Aanvang 14 uur, duur ca. 1 uur.
Aan de workshop zijn geen kosten verbonden. Neemt u wel uw Museumkaart mee!


< Terug naar de vorige pagina

Reserveren

Bijeenkomst: Meeting/workshop/performance

16 september: Martijn Engelbregt (helaas al vol)

30 september: Catinka Kersten (helaas al vol)Datum en tijd:Samenstelling
Bedrijfsnaam
Voornaam *
Achternaam *
Aantal personen *

Velden met een * zijn verplicht

Contactgegevens
E-mail *
Adres
Postcode
Plaats
Telefoonnummer *

   Ja, ik geef mij op voor de nieuwsbrief van Stedelijk Museum Alkmaar (ca. 8 keer per jaar via e-mail)