Kinderworkshop

Tijdens de voorjaarsvakantie

Leuke kinderworkshop in de vakantie!

In de voorjaarsvakantie worden er op woensdag 22 en donderdag 23 februari workshops gegeven voor kinderen én hun ouders. Want wat is er nu leuker dan samen met je kind of kleinkind iets leren én van elkaar te leren.

Onze museumdocent geeft eerst een korte rondleiding door de tentoonstelling ‘Sluijters, Gestel, Kelder. De passie van verzamelaar Wim Selderbeek’. Zo leren de kinderen een aantal schilderijen uit de verzameling Selderbeek kennen. In het museumatelier komen deze werken tot leven tijdens een korte workshop modeltekenen. Ervaring is niet vereist! Leeftijd ca. 6-13 jaar.

Praktisch
Er is per workshop plek voor 12 kinderen en reserveren is noodzakelijk. Je kunt meedoen aan een workshop om 13.30 uur of 14.30 uur. Ouders betalen een entreekaartje, kinderen hebben gratis toegang. Informeer naar het voordelige gezinsticket bij de balie.


< Terug naar de vorige pagina

Wat ga je doen?

Hier een UV-foto van het grote Schuttersstuk van Caesar van Everdingen. Hiermee gaan jullie aan de slag in de workshop!
Een UV-foto van het schuttersstuk

Reserveren

Kinderworkshop: Workshop tentoonstelling Selderbeek

Geef je ook op voor één van onze leuke workshops. Ouders en opa's en oma's mogen ook meedoen. Kinderen hebben gratis toegang, volwassenen betalen een museumkaartje. Informeer bij de balie naar de voordelige gezinsticket.Datum en tijd:

Samenstelling
Voornaam ouder/begeleider *
Achternaam ouder/begeleider *
Aantal ouders/begeleiders *
Aantal kinderen *
Naam kinderen

Velden met een * zijn verplicht

Contactgegevens
E-mail *
Adres
Postcode
Plaats
Telefoonnummer *

   Ja, ik geef mij op voor de nieuwsbrief van Stedelijk Museum Alkmaar (ca. 8 keer per jaar via e-mail)