Jungle in the Museum
gratis activiteit

zaterdag, 7 oktober

Bewoners uit Alkmaar die zichzelf kunnen terugzien in kunst. Dat is waar we op proosten en waar Jungle in the Museum voor staat. Tijdens een eerdere dialoogsessie in de bibliotheek zijn Alkmaarders in gesprek gegaan over diversiteit & inclusie (in de stad). Op basis van deze gesprekken heeft de Alkmaarse kunstenares Maria del Carmen een kunstwerk gemaakt, net zoals kunstenaar Luw Art Tara dat voor de editie in Hoorn heeft gedaan. AR-artiest Life on Marzj heeft een interactieve laag toegevoegd aan de kunstwerken, dus neem je telefoon mee om dit tot leven te zien komen.

Zaterdag 7 oktober van 14.00 - 16.00 uur (Museumnacht)
Tijdens Alkmaar Ontzet zijn beide kunstwerken te bekijken, inclusief muziek, spoken word en gratis gezichtsbeschildering door de kunstenares Maria del Carmen. Deze activiteiten worden in samenwerking met Roxmana, Straatgeluid, Dichterskring Alkmaar en Talenten theater Hoorn georganiseerd. Toegang is gratis.

Jungle in the Museum wordt georganiseerd door Stichting Work Heart Make Art in samenwerking met Gezichten van Noord-Holland