Vrijwilligers servicebalie

< Nieuwsoverzicht

Vrijwilligers gezocht: wordt u onze nieuwe gastvrouw/heer?

18 mei 2017

In Stedelijk Museum Alkmaar vinden we het belangrijk dat we iedereen een gastvrij welkom bieden. Bij onze gastvrouw/heer kunnen museumbezoekers terecht voor een multimediatour, een plattegrond of extra informatie. Het museum is voor deze service op korte termijn op zoek naar meerdere enthousiaste en representatieve gastvrouwen of -heren die zich op vrijwillige basis aan het museum willen verbinden. Onze gastvrouwen en gastheren zijn het gezicht van het museum, verwelkomen, informeren en assisteren.

Welkom in Stedelijk Museum Alkmaar
Als gastvrouw/gastheer van Stedelijk Museum Alkmaar bent u het aanspreekpunt voor de bezoekers. U ontvangt de mensen, geeft informatie over bijvoorbeeld de garderobe en de tentoonstellingszalen en deelt de multimediatour en fluistersets uit. Ook bent u betrokken bij het bezoekersonderzoek dat dagelijks wordt afgenomen. U werkt samen met de andere gastvrouwen/heren in een roulerend team.

Het museum is op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die affiniteit hebben met kunst en cultuur en bereid zijn zich de basiskennis van het museum en de omgeving eigen te maken. We zoeken iemand met een gastvrije, open instelling en representatieve uitstraling.  U werkt natuurlijk graag met mensen. Enige ervaring met klantcontact en/of winkelervaring is wel nodig. Een goede beheersing van de Nederlandse taal en beheersing van Duits en Engels is een pré. Het museum biedt de nieuwe vrijwilligers een leuke en afwisselende werkplek. Bent u onze nieuwe vrijwilliger?  

Vacature