Vrijwilliger Museumcafé

Museum zoekt vrijwilliger Museumcafé

6 oktober 2016

Bij het Museumcafé zijn we op zoek naar een klantgerichte, accurate en representatieve vrijwilliger, die graag in teamverband werkt en affiniteit heeft met biologische- en Fair Tradeproducten. Voel jij je thuis in een enthousiast team op de mooiste plek van Alkmaar, reageer dan snel.

De werkplek
Het Museumcafé is geopend op dinsdag tot en met zondag van 10.30-17.30 uur en op vrijdag tot 20.00 uur. Als vrijwilliger in het Museumcafé draag je de gastvrijheid uit die wij hoog in het vaandel hebben. Er is een lunchkaart met heerlijke biologische- en Fair Tradeproducten en tijdens evenementen verzorgt het team de catering. Het team bestaat uit een coördinator, een ondersteunend medewerker en het vrijwilligersteam.

Lees meer over deze vacature