Kunstplatform See All This

Samenwerking met Kunstplatform See All This

11 april 2016

Stedelijk Museum Alkmaar is een samenwerking aangegaan met kunstplatform ‘See All This’. Een nieuw platform in de kunstwereld, met een inspirerende en praktische website (tweetalig) en een verrassend magazine in print. See All This wil met haar online platform en het magazine een uitnodiging, een enthousiaste gids én een ontmoetingsplek zijn voor alle kunstliefhebbers in Nederland en degenen die Nederland bezoeken.

Internationale context
See All This is er voor iedereen die van kunst houdt en wil weten wat er gebeurt, waar en wanneer. Het magazine werkt samen met de beste (internationale) journalisten, schrijvers en fotografen en plaatst de Nederlandse collectie in een internationale context. Het geeft aandacht aan oude en hedendaagse kunst, fotografie, literatuur, zingeving, eten, mode en reizen.

Momenteel verbindt See All This al twintig vooraanstaande musea in Nederland – om samen de liefde voor kunst uit te dragen.

Website en magazine
Neem ook een bezoek op de website van See All This. Hier kun je tevens een abonnement nemen op het kwartaal magazine (bekijk de aanbieding, i.p.v. € 12,50 voor € 10,00). In de Museumwinkel van Stedelijk Museum Alkmaar is het is het magazine verkrijgbaar.