lekker biologisch en lokaal

In ons Museumcafé kunt u genieten van fairtrade koffie, op de collectie geïnspireerde lunchgerechten, een glas wijn of Alkmaars bier. In de zomer kunt u lekker op het terras vertoeven, uitkijkend op de grote Sint-Laurenskerk en het plein. Het café is net als de winkel ook zonder museumkaartje toegankelijk.

Het museumcafé aan het Canadaplein is dé plek in Alkmaar om elkaar te ontmoeten en te genieten van een uitgebreid assortiment producten. Achter bijna alle gerechten op de kaart zit een verhaal en als het even kan komen de (biologische) ingrediënten uit de omgeving. Kleine collectiepresentaties kleden het café aan.

Koffie met gebak
Vanaf 11 uur 's ochtends is ons museumcafé geopend en kunt u bij ons terecht voor een lekkere koffie, espresso of cappuccino. De taart - dat wij het ‘soet’ noemen - smaakt net zoals oma het vroeger bakte: puur, lekker, eerlijk en bereid met biologische ingrediënten. Naast koffie en fris, kunt u ook een goed glas wijn of een speciaal biertje drinken, bijvoorbeeld Egmonds abdijbier.

Lunch
Bij ons kunt u heerlijk lunchen. Op de kaart vindt u heerlijke eerlijke biologische gerechten met ingrediënten bij ons uit de buurt. En houd de krijtborden in de gaten voor de specials.

Voor reserveringen en speciale verzoeken mailt of belt u met Eveline Zandbergen op 06 40 16 79 44.

 

openingstijden museumcafé
Dinsdag t/m zondag van 11.00 tot 17.00 uur